Rentemesterhaven - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Rente­mester­haven

39 ejerlejligheder i Nordvest

Københavns nord­vest­kvarter bliver byens nye ud­vik­lings­område. Det er et meget sam­mensat kvarter med mange hånd­værks­virk­som­heder og byg­ninger, der har været anvendt til erhverv.

Nu skabes der nyespændende byggerier. AKF Koncernen opfører 39 ejer­boliger med taghave, parkerings­kælder og bo­kvalitet­er, som bliver attraktive for dem, der vil bo midt i byen til en rimelig pris med masser af aktivitet og mulighed for at gøre brug af byens mange tilbud indenfor kultur, under­holdning og butik­ker.

Opgaven var at tiltrække købere, at få dem til at besøge showroomet, hvor mæglerne fra Lokalbolig kunne fortælle dem nærmere om lejlighederne. Det store kernepunkt blev en website, hvor projektet er godt il­lustre­ret og beskrevet, og hvor man kunne se lejlighedsplaner og etageplaner og downloade alle relevante dokumenter omkring byggeriet.

nord vest hjemme bedst

lejlighedslisten kan man se hvilke boliger, der blev udbudt lige nu, og se, hvad der er solgt og reserveret. Disse lister kan ved­lige­holdes af mægler og ajourføres, når søndagens åbent hus i showroomet er gennemført.

Til projektet har vi skabt et logo, der udstråler den hygge, som vil indfinde sig, når byggeriet er færdigt.

 

rentemestervej lejligheder koebenhavn

Vi har skrevet alle tekster fotograferet og udført 3D-illustrationer, for det drejer sig om projektsalg af et etagebyggeri, der endnu ikke er opført. Det er særdeles vigtigt, at der er gode, informative og stemnings­skabende illu­stra­tion­er, så byg­geriets visioner og arkitektens tanker kommer ud over rampen til de nye beboere.

 

facadebillede rentemestervej

Indretningen af showroomet blev også vores opgave i samarbejde med ejendomsmægler Anette Uttenthal fra Lokalbolig Projektsalg, hvor vi har skabt informationsplancher, så de kommende boligejere kan danne sig et godt overblik. 

 

taghave nordvest rentemestervej

Og så har vi udarbejdet projektbeskrivelser og materialebeskrivelser som tryksager i A4 format med information om alt det, der indgår i dette byggeri. Det er gode informationer, som udleveres til de interesserede og et godt salgsredskaber for mæglerne.

Rentemesterhaven bruchure

Den nye ejendom kommer til at ligge på hjørnet af Glasvej og Rentemestervej - der hvor man tidligere kunne købe VW biler hos Bekker. Kører man forbi, kan man ikke undgå at se det byggepladsskilt, som vi også har udarbejdet.

Siden har vi udarbejdet annoncer til lokalaviser og dagblade og i forlængelse af det skabt en kampagne ved hjælp af digital markedsføring, som er der, hvor man møder køberne, der passer ind i ejendommens segment.

 

Rentemesterhaven Byggepladsskilt

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo