• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
TM Forum

Digital Transformation World expo


Skiltning og messeudstyr til international branchemesse i Bellacenter

2 år inden Coronakrisen fik vi en henvendelse

Vi fik kontakt til en amerikansk brancheorganisation for teleindustrien der skulle afholde en stor udstilling for teknologi i Bella Centret. Opgaven drejede sig om ret store mængder at udstillingsudstyr, bannere, skilte til ophængning, folier, fritsående skilte og en en lang række staffelier og være en samarbejdspartner til alt muligt andet.

Vi bidrog med at fremsøge alt mellem himmel og jord og med at prissætte det hele. Vi fandt leverandører rundt omkring i Europa og vi var klar. Projektlederen var fra Norge og sad i Storbritanien og, samtalerne foregik på Teams. Men vi blev valgt og det var vi ret stolte af.

Så kom Corona!

Den korte fortælling var, at udstillingen blev ændet til et online event og vi troede at virksomheden havde givet op, men pludselig dukkede de op igen – ny projektleder, denne gang fra Moldova og befandt sig på Bali, og så fik vi travlt. Det var TUFFE og MANGE deadlines de skulle holde – og som blevet overskredet. Vi og de blev ramt af virkeligheden. 

Vores Peter Konoy projektledte hele projektet og ind i mellem havde han store øjne – hvordan skulle han kunne nå det og hvordan skulle vi sikre økonomien?

Store mængder udstyr skulle samles i København, kontrolleres på kvalitet og oplag. Hvis vi for sent i processen opdagede fejl og mangler, ville vi ikke kunne nå at fremskaffe nye. Det var en udfordring af de større.

Men det lykkedes.

Peter styrede projektet fra Bornholm og for 1437 var det lækkert, at vi kunne lægge ordrer hos blandt andet Reklameekspressen her på Bornholm. De rykkede virkelig, selv umulige opgaver blev klaret inden for tidsrammen. 

Peter samlede et team fra Bornholm og København og de rullede ærmerne op i weekenden inden og fik selv sidste sidste øjebliksordrer, både fra TM Forum, men også fra stadeholdere som Amazon Webservices gennemført hos vore gode leverandører, der også kom på weekendarbejde. Alt imens Peter havde en bil kørende på indkøb rundt omkring i byen. Det var et dødtræt team der vendte tilbage til Bornholm.

Udstillingen blev en succes for den Amerikanske virksomhed og det var en ekstra glæde, da der for nylig dukkede en mail ind i Peters emailbakke, der spurgte om vi ville væres deres samarbejdspartner til september i år igen. Naturligvis, nu havde vil jo været i ilden én gang, så hvorfor ikke!

TM Forum
Skilte og messeudstyr

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes