• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Warning: Undefined array key "id" in /customers/1/2/5/1437.dk/httpd.www/components/com_sppagebuilder/router.php on line 62

Skarpe tryksager
til at bære dine budskaber

Image

Vi har stor tryksags­erfaring, både i udformning, i at skabe budskaber og i at gennemføre processen og følge den til dørs i trykkeriet. Der bliver flere og flere digitale kanaler hvor man kan aflevere sine budskaber, men tryksager har alligevel sin berettigelse.

Kvali­tets­tryk­sager &
bil­lige tryk­sager

Vi har stor tryksagserfaring, både i udformning, i at skabe budskaber og i at gennemføre processen og følge den til dørs i trykkeriet- Der bliver flere og flere digitale kanaler hvor man kan aflevere sine budksbaer, men tryksager har alligevel sin berettigelse.

At få en brochure eller et visitkort i hånden, har en værdi der rækker udover et øjeblik på en skærm. Undervurder ikke en tryksags berettigelse. Især ikke, når vi næsten ikke får post mere, så vækker en god tryksag opmærksomhed og giver salg, hvis den er udformet ordentligt.

Kvalitetstryksager og topkvalitetstryksager

Vi arbejder med to hovedlinier: EN MIDDLE OF THE ROAD, hvor pris er meget vigtig og en fornuftig kvalitet, hvor vi hurtigt kan udregne en pris og en leveringstid. Du bliver overrasket over begge, og sortimentet er stort og alsidigt.

EN TOPKVALITET til de kunder der lægger meget vægt på deres branding og hvor de har elegante produkter der skal vises frem af fantastiske fotos på smukt papir. Mulighederne er næsten ubegrænsede og vi har stor indsigt og erfaring i at skabe tryksager der kan noget mere. Selvom det er topkvalitet, behøver det ikke at være dyrt, vi står garant for at prisen er rigtig og skarp.

Tryk­kerier i Danmark og udlandet

Vi har et stort netværk af trykkerier i europa og kan finde det trykkeri frem der er specialister i netop den tryksag som vi skal skabe. Vi kender det rigtige forhold mellem format, sideantal, indbinding og oplag der skaber den rigtige pris.

Trykkerier i Danmark og Udlandet

Det glæder også bøger der har lige stor et spændvidde som brochurer, det er vigtigt at skabe det rigtige koncept for en bogproduktion for at den kan blive en salgssucces. Vi kan tilbyde bogproduktionen fra 100 ex. til tusinder, enkle produktioner fra rene tekstbøger med et enkelt omslag, til fine bøger hvor billederne er ekstrem vigtige som i kunstbøger.

Eksempler på tryksager

Tilret­te­læg­gelse af tryk­sags­produk­tion

Vi har stor erfaring i at tilrettelægge en rationel tryksagsproduktion, hvor vi styrer og giver sikkerhed i alle led i processen, frem til aflevering og distribution.

Visitkort med partiellakering

Du kan sagtens trykke hos os når du selv sætter dine tryksager op. Og har du brug for faglige tricks og rådgivning til papir, indbinding og formidling står vi klar til at rådgive dig. Du bestemmer og du har os i baghånden til at udføre kvalitetskontrol der giver dig sikkerhedfor et godt resultat. Det er ikke let at lave gode tryksager og vi har lang erfaring med næsten alle de områder som du kan tænke dig.

Hvis du kan fremlægge dine ønsker, kan vi formidle dem i tryksager der passer til din aktivitet og budget.

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Hovednummer

+45 5364 1437 

Mail

post@1437.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes