fbpx
  • +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fugatokloakserviceskoventreprenørentreprenørtransportværkstedudlejningrenovationfliserensalgebehandlingsnerydning

Fugato A/S er en entreprenørvirksomhed som er kendt af alle på Bornholm. Det er dem der afhenter affald hos alle husstande og virksomheder på øen. Virksomheden er meget mere end det, den består af 7 afdelinger der hver har sit speciale: Entreprenør, Kloakservice, Skoventreprenør, Transport, Værksted, Erhvervsrenovation, Dagrenovation, og naturligvis en effektiv administration.

Fugato Bornholm

Der er skabt et nyhedsbrev, som i første udgave havde Skov som tema. Her blev skovafdelingen der ledes af skovfoged Nikolaj Jørgensen, præsenteret. Der er skabt et kommunikationskoncept, der informerer skovejere om hvordan Futago arbejder med moderne skovdrift og rentabilitet. Den overordnede grafiske fremstilling har fået en nænsom opdatering og der går en rød tråd fra website, Facebook, tryksager og i aflevering af tilbud.

Virksomhedens direktør Kristoffer Notlev ønsker, at deres rolle som problemløser skal kommunikeres, for problemløsning ligger i virksomhedens DNA. De skal være åbne overfor det omkringliggende samfund og fortælle om de mange nye tiltag som der udvikles.

Image
Fugato Nyhedsbrev

Søgemaskineoptimering af meget forskellige afdelinger


Med målrettet optimering af hjemmesiden er det lykkedes Fugato at få markant bedre placeringer i Googles søgeresultater. Indsatsen har ikke alene givet flere besøgende på hjemmesiden, men har også sikret virksomheden ordrer ’ud af det blå’.

Det var i 2019, at Fugato i samarbejde med 1437 gik i gang med SEO, som kort fortalt går ud på at skræddersy indholdet på hjemmesiden, så den ligger så højt som muligt – helst i toppen – på Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på ord, der er relevante for virksomheden.

Kristoffer Nothlev fortæller: ”Vi har seks afdelinger i Fugato og valgte helt bevidst at begynde med kloakservice. Det er et forretningsområde, hvor søgeresultater er meget vigtige, fordi folk kun sjældent har brug for det, og når det endelig sker, skal det gå hurtigt, så man googler det lige med det samme.”

En 131 procent stigning i besøgstallet dokumenterer, at det var en god idé at arbejde med indholdet inden for kloakservice. Hvis man skriver ’Kloakservice Bornholm’, er Fugato i bogstavelig forstand på toppen. Men hvad kræver det af kunden at arbejde med SEO?

”Når jeg taler med mine afdelingsledere, kan de fortælle, at de har fået nye opgaver ind, hvor de tænker: ’Hvor i alverden kom dén fra’, og det er helt sikkert et resultat af vores SEO-indsats,” fortæller administrerende direktør Kristoffer Nothlev hos Fugato A/S med hovedkontor i Nexø. ”Det har simpelthen været en god forretning at komme helt i top på Google, så vi fortsætter med arbejdet fremover.”

– Kristoffer Nothlev

Fugato.dk

Gennemført SEO, søgemaskine optimering

Stor stigning af besøgende på Fugato.dk

Et godt partnerskab bag resultaterne


Google crawler og indekserer indholdet igennem på de forskellige hjemmesider, og så rangordner de indholdet i forhold til, hvad brugeren søger på. Skal man lykkes med SEO, gælder det derfor om at samarbejde med nogen, der ved, hvordan Google ’tænker’, men man skal som virksomhed naturligvis også selv bidrage.

Direktøren for Fugato understreger dermed, at det kræver et godt partnerskab at lykkes med SEO. Fugato er eksperter i kloakservice, transport, renovation, skoventreprise, hus, have og entreprenøropgaver. 1437 kender Googles algoritmer og præferencer.

”Hos Fugato er det vores opgave at komme med de helt præcise, fagspecifikke termer, som folk typisk søger på, og som vi kan imødekomme. Vi skal ud fra vores eksisterende kunder og vores fornemmelse for markedet snævre det ind til en række af de mest relevante ord, som Peter & Co hos 1437 så kan indarbejde i vores indhold på hjemmesiden,”

– Kristoffer Nothlev.

”Resultaterne taler for sig selv, og SEO er langt billigere end for eksempel tv-reklamer. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt det er gået, og hvor godt det er lykkedes os at sælge vores seks meget forskellige afdelinger, som selv vores eksisterende kunder ikke altid er opmærksomme på. Så nu ruller vi SEO ud på tværs af hele forretningen og fortsætter med det fremover. Det er ikke et quick fix, men en vedvarende måde at arbejde med al vores online indhold på,”

slutter den administrerende direktør for Fugato.

Se mere om SEO-søgemaskineoptimering

Fugatos arbejdsområder: Entreprenør, Aut. kloakmester, kloakservice, erhvervsrenovation, højvandslukke, TV-inspektion, containerudlejning, renovation, etablering, algebehandling

Nye portrætbilleder af skovfoged Nikolaj Bredal Jørgensen

Image
Image
Image

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Hovednummer

+45 5364 1437 

Mail

post@1437.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2023 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes