• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bornholmer­slagteren


Website i Joomla 4 / Delikate madfotos

Bornholmer­slagteren er garant for traditioner og kvalitet. Ny website.

1437 har bygget en ny hjemmeside til Bornholmerslageren i CMS-systemet Joomla 4som er en open source-platform. Det betyder at systemet er gennemprøvet og at vi kan finde og implementere spændende faciliterer der er driftsikre, fremfor at skulle igennem en kostbar udvikling og programmering.

BG Property Management website
BP Property Mangement hjemmeside
BP Property Mangement hjemmeside

Peter Konoy har udarbejdet designet og bygget websiten, vores tekstforfatter Henrik Sanderbo har skrevet og Nikolaj Beyer har fotograferet og projektledet.

Bornholmerslagteren startede tilbage i 1864 dog under navnet Slagter Jørgensen og slet ikke på Bornholm, men derimod på Fyn. Som årene er gået og generationerne skiftet åbnede Richard Jørgensen i 1934 slagterforretning i Sandvig på Bornholm. I dag hedder virksomheden Bornholmerslagteren og drives af Richard Jørgensen der er opkaldt efter sin bedstefar.

Bornholmerslagteren producerer i dag den egen produktlinje vi kender så godt, men samtidig produceres der også whitelabel produktserier til Netto, REMA 1000 og Lidl.

Richard Jørgensen mener, at de har en god størrelse der gør det muligt at producere god kvalitet både i store og små oplag. Netop denne styrke gør at mange store supermarkeder og brands kontakter Bornholmerslagteren når der for eksempel skal produceres lækre salater med kvaliteten i top til et mindre marked der gerne betaler lidt ekstra for kvalitet og økologiske råvarer.

Da vi besøgte slagteriet blev der produceret lækre pølser og salater. Med et yderst effektivt workflow blev der hakket kød og stoppet pølser med højt humør og i den anden afdeling blev der pakket salater til Nettos ØGO serie.

Website til Slagtermester, Bornholmerslagteren
Bornholmerslagteren

Fotos fra hjemmesiden, taget af bureauets fotograf Nikolaj Beyer

Slagtermester Jørgensen går ligesom sin bedstefar rundt med et smil på læben og fortæller gladeligt om produktionen mens medarbejderne fortæller om dengang han bankede dem i firmaturneringen hvor de skulle køre gocart.

Mixet af store og små produktioner giver en varieret hverdag for medarbejderne. Brandet Bornholmerslagteren står stærkt i forbrugernes bevidsthed, det har slagtermesteren mange eksempler på og produkterne er en vigtig del af det Bornholmske brand.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes