• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Boss cyklers hjemmeside ersøgmaskineoptimeretmobiloptimerethurtigmoderneinformativFacebook-integreretopen-source-baseret

Effektiv hjemmeside

Boss Cykler er kendt overalt på Bornholm, for deres røde udlejningscykler og for deres fantastiske cykelservice. 1437 har skabt deres nye hjemmeside, dermed er Boss Cykler kommet et skridt nærmere på digital markedsføring. 

 

En effektiv hjemmeside, med informative tekster der er søgemaskineoptimeret, så den kommer frem i søgninger er alfa og omega i digital markedsføring. Det er vejen til nye kunder og ordrer. 

Fra Google til hjemmesiden via billederne

Gode billeder skal underbygge teksterne og alle billeder skal være optimerede, så søgemaskinerne også kan fange dem. Der er mange der anvender billledsøgning på Google og nu leder billederne forbrugerne direkte til hjemmesiden.

Kom øverst på Google

Websiten har ligget på side et på Google efter få dage, og kunderne der ønsker at reservere nogle af de ca. 2.000 udlejningscykler kan nu gå igang.

Image

Konkurrencedygtig cykelforretning

1437's fotograf Nikolaj Beyer har filmet og fotograferet. Der er meget at vise frem, for forretningen er en cykelforretning med høj kompetence og erfaring, og den er ajour med de nyeste i cykeludviklingen.

Det er elcyklerne et godt bevis på. Boss cykler har sammen med en leverandør defineret en række krav for den perfekte elcykel, og denne cykeltype blev af forbrugermagasinet Tænk, bedømt til Bedst i test.

Næste skridt: Googleannoncer

Boss Cykler publicerer selv de daglige nyheder fra virksomheden på Facebook, og de bliver automatisk opdateret på hjemmesidens forside.

Næste skridt er udviklingen af gode Googleannoncer.

Image

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes