3L Entreprise - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

3L Entreprise

3L står for Lars, Lau og Lars-Erik

Opgaven bestod i at skabe et nyt logo, der havde reference til 2L Holding koncern­en, og at skabe en enkel og klar website, der viser, hvordan 3L Entre­prises unikke profil kan gøre en forskel i byggeopgaver indenfor detail­handel og bolig­byggeri.

Image

Virksomheden er skabt af særdeles erfarne kræfter, og der er samlet et team, som er unikt for branchen, og som er en garanti for at byggerier bliver gennemført som planlagt og til tiden.

1437.dk har udviklet et logo

Image

Vi har også fotograferet alle portrætterne.

Bygherrer, som hører hjemme i dagligvarebranchen, skulle kigge ind på websiten og ringe til Lars Pedersen - og det skulle bygherrer, der vil bygge boliger, også gøre.

1437.dk har skabt en website med tekster der beskriver virksomhedens unikke kvaliteter. Man kan læse om, hvordan 3L angriber en opgave, som blandt indebærer avanceret brug af IT, som giver entreprenør og bygherre et solidt overblik over byggeriet status og tidsplan. Her kan også ses en backliste over byggerier, som grundlæggerne har gennemført - den er ganske omfangsrig.

Image
Image

1437 løser 3L-Entreprises behov for design- og markedsføringsopgaver - bl.a. skilte, vedligeholdelse af vores hjemmeside og jobannoncering. Opgaverne løses som aftalt og professionelt til vores store tilfredshed. Vi er rigtig glade for 1437 som samarbejdspartner, så kan vi bruge vores tid på det 3L-Entreprise er bedst til - at ombygge, renovere og bygge nyt.

- Niels Nedergaard, controller

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo