• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fugato A/S


Website i Joomla 4 / Søgemaskineoptimering / Reklamefilm / Foto

Så e dejn klârad

Når bornholmerne hører; Så e dejn klârad, så siger de Fugato. Fugato er kendt af alle på Bornholm, naturligvis, for det er dem der tømmer affald.

Men Fugato kan meget mere end det. Virksomheden er en alsidig entreprenør virksomhed har 7 afdelinger: Kloakservice, Entreprenør, Skoventreprenør, Transport, Dagrenovation, Erhvervsrenovation, Værksted og underafdelingerne Hus & Have samt udlejning.

1437.dk har nu arbejdet for Fugato siden 2019. Den første opgave var at præsentere de øvrige afdelinger, først med et nyhedsbrev og siden online: én efter én tog vi fat på at bygge undersider der beskrev ét specifik arbejds­område. Siderne fik SEO, altså søge­maskine­optimering og der blev hægtet digital markeds­føring på. Så skete der noget, kunder henvendte sig, nu kunne de se hvilke opgaver de kunne få løst – og der blev travlt i afdelingen. Det gav lyst til at fortsætte.

Samarbejdet er vokset til vi nu står for alt deres markedsføring, herunder:

Webdesign, Reklamefilm, Søgemaskineoptimering, Digital Markedsføring, Sorteringsvejledninger, Foto og meget meget mere.

Webdesign

Efterhånden kunne vi se, at websitens teknik var blevet for gammel, den kunne ikke længere opdateres og 1437 foreslog at bygge en helt ny platform i Joomla 4. Som er en open source-platform, én af verdens største, som i skrivende stund har over 2,5 mio. websites valgt Joomla. 

Alt det gamle indhold er flyttet og opdateret, der er skabt nyt design af Peter Konoy der også sammen med sit team har bygget og projektledet websiten og Nikolaj Beyer har fotograferet  og filmet, klippet og redigeret. Idag fremstår websiten som en særdeles informativ platform, hvor man kan se hvilke opgaver man kan forvente. Og man kan får en klar fornemmelse af, at hvis ens opgave ikke står listet, så kan man kontakte Fugato for de  har sandsynligvis en løsning og et forslag til, hvad der kan gøres. 

Fugato har engageret sig dybt i udviklingen og afdelingslederne har med stor interesse bidraget med specifikke informationer om deres arbejdsområde. Det er sådan noget som Google elsker, kvalificeret indhold, der fører websiten til toppen af søgeresultaterne. Vi kan se af statistikken, at der kommer langt flere søgninger end tidligere og Fugato kan mærke det på antallet af henvendelser.

“Når jeg taler med mine afdelingsledere, kan de fortælle, at de har fået nye opgaver ind, hvor de tænker: 'Hvor i alverden kom dén fra', og det er helt sikkert et resultat af vores SEO-indsats,” fortæller administrerende direktør Kristoffer Nothlev hos Fugato A/S med hovedkontor i Nexø. “Det har simpelthen været en god forretning at komme helt i top på Google, så vi fortsætter med arbejdet fremover.”

Hos 1437 varmer det, når vores rådgivning og arbejde fører til resultater, det er som jetbenzin lige ind i pulsåren af vores entusiasme.

Se hjemmesiden på fugato.dk

Fugato Bornholm

Reklamefilm

Søgemaskine­optimering

Søgemaskineoptimering af meget forskellige afdelinger

Med målrettet optimering af hjemmesiden er det lykkedes Fugato at få markant bedre placeringer i Googles søgeresultater. Indsatsen har ikke alene givet flere besøgende på hjemmesiden, men har også sikret virksomheden ordrer ’ud af det blå’.

Det var i 2019, at Fugato i samarbejde med 1437 gik i gang med SEO, som kort fortalt går ud på at skræddersy indholdet på hjemmesiden, så den ligger så højt som muligt – helst i toppen – på Googles søgeresultater, når potentielle kunder søger på ord, der er relevante for virksomheden.

Kristoffer Nothlev fortæller: ”Vi har seks afdelinger i Fugato og valgte helt bevidst at begynde med kloakservice. Det er et forretningsområde, hvor søgeresultater er meget vigtige, fordi folk kun sjældent har brug for det, og når det endelig sker, skal det gå hurtigt, så man googler det lige med det samme.”

En 131 procent stigning i besøgstallet dokumenterer, at det var en god idé at arbejde med indholdet inden for kloakservice. Hvis man skriver ’Kloakservice Bornholm’, er Fugato i bogstavelig forstand på toppen. Men hvad kræver det af kunden at arbejde med SEO?

Fugato.dk

Bureauleder Peter Konoy, 1437 og Direktør Kristoffer Nothlev, Fugato

Stor stigning af besøgende på Fugato.dk

Et godt partnerskab bag resultaterne


Google crawler og indekserer indholdet igennem på de forskellige hjemmesider, og så rangordner de indholdet i forhold til, hvad brugeren søger på. Skal man lykkes med SEO, gælder det derfor om at samarbejde med nogen, der ved, hvordan Google ’tænker’, men man skal som virksomhed naturligvis også selv bidrage.

Direktøren for Fugato understreger dermed, at det kræver et godt partnerskab at lykkes med SEO. Fugato er eksperter i kloakservice, transport, renovation, skoventreprise, hus, have og entreprenøropgaver. 1437 kender Googles algoritmer og præferencer.

Fugatos arbejdsområder: Entreprenør, Aut. kloakmester, kloakservice, erhvervsrenovation, højvandslukke, TV-inspektion, containerudlejning, renovation, etablering, algebehandling

Sorteringsvejledninger til Erhverv og Campingpladser

Ind i mellem er en tryksag det rigtige markedsføringsredskab. Her er et godt eksempel: Affaldssortering er en essentiel del af bæredygtighed, og det er vigtigt at huske, at selv små handlinger kan have stor betydning for vores planet. 

Fugato Nyhedsbrev
Med sorteringsvejledningen på 3 sprogs konkrete anvisninger til turister, sikrer Fugato og campingpladserne, at campisterne er godt rustet til at sortere deres affald korrekt. Det samme er gældende for folderen om erhvervsaffald. Disse indsatser bidrager til at reducere mængden af affald, der ender på deponeringspladser, hvilket igen mindsker den miljømæssige belastning på vores planet.
 
For der erhvervsdrivende og turister kan affaldssortering på en campingplads ofte virke forvirrende, især hvis de er uvant med lokale regler og standarder. Men med Fugatos udarbejdede sorteringsvejledning kan turister nemt forstå, hvordan de skal sortere deres affald.

Nyhedsbrev

Fugato A/S er en entreprenørvirksomhed som er kendt af alle på Bornholm. Det er dem der afhenter affald hos alle husstande og virksomheder på øen. Virksomheden er meget mere end det, den består af 7 afdelinger der hver har sit speciale: Entreprenør, Kloakservice, Skoventreprenør, Transport, Værksted, Erhvervsrenovation, Dagrenovation, og naturligvis en effektiv administration.

Fugato Nyhedsbrev

Der er skabt et nyhedsbrev, som i første udgave havde Skov som tema. Her blev skovafdelingen præsenteret. Der er skabt et kommunikationskoncept, der informerer skovejere om hvordan Futago arbejder med moderne skovdrift og rentabilitet. Den overordnede grafiske fremstilling har fået en nænsom opdatering og der går en rød tråd fra website, Facebook, tryksager og i aflevering af tilbud.

Image

Virksomhedens direktør Kristoffer Notlev ønsker, at deres rolle som problemløser skal kommunikeres, for problemløsning ligger i virksomhedens DNA. De skal være åbne overfor det omkringliggende samfund og fortælle om de mange nye tiltag som der udvikles.

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes