• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

BG Property Management


Website med CMS

Hvordan præsenterer man noget usynligt som facility management?

Den københavnske Facility management virksomhed BG Property Management med Sjælland og Grønland som speciale, har fået bygget deres 3. website i de 10 år vi har samarbejdet. 

 

Sådan præsenterer vi dem:

BG Property Management website
BP Property Mangement hjemmeside
BP Property Mangement hjemmeside

Det er vigtigt for virksomhedens direktør Lars Börner at virksomhedens digitale udtryk hele tiden er opdateret og fremstår friskt og troværdigt.

Websitens tekst er på dansk, norsk, svensk og engelsk, som browseren selv genkender og viderestiller til, da mange af kunderne er udenlandske ejendomsejere og for dem er det vigtigt at anvende en stabil og troværdig samarbejdspartner som de kan trække på, især når de ikke har kontor i Danmark.

Lars Börner er i front for sit team, så derfor er han meget tydelig på siderne. Det handler meget om tillid og hvad kunder kan forvente – og hvordan virksomheden træder til, både i det daglige og når der er udfordringer. For udfordringerne kommer når det drejer sig om ejendomme og nybyggeri. Det skal man regne med. 

Websiten er er bygget i Joomla 4 software som er en open-source-platform med masser af muligheder, nu og i fremtiden. 1437 har ansvaret for at holde websiten i god form. Den er iøvrigt søgemaskineoptimeret, så virksomheden kan få glæde af de søgninger der er på nettet. De er nemlig gratis.

1437.dks fotograf Nikolaj Beyer har fotograferet og vores tusindkunstner Peter Konoy har designet og bygget platformen.

Webdesign med Joomla CMS for BG Property Management

Fotos fra hjemmesiden, taget af bureauets fotograf Nikolaj Beyer

BG Property Management rådgiver bygherrerudlejere og lejere og er grundlagt i 2008. De har ambitioner om at vokse både herhjemme og i de nordiske lande gennem skræddersyede produkter til branchen, som de selv har udviklet. Vil du læse mere om det ambitiøse firma, finder du deres nye hjemmeside på bgpm.dk 

Klik her for at besøge: BGPM.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes