• +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bogdesign

At designe og producere smukke bøger med tydelig formidling er en kernekompetence hos os. Vi har stået bag en række bogudgivelser, og det er stadig en stor fornøjelse at tilrettelægge en bogproduktion.

En fortælling om husene på Holmen

Bogen har været erklæret døende de sidste 20 år, men der udgives stadigvæk bøger. En bog kan noget, en skærm ikke kan. Den er håndgribelig og den bliver personlig. Det er også en god gave, og bøger udgivet i forbindelse med særlige lejligheder, f.eks. jubilæumsbøger, er vores speciale.

En fortælling om husene på Holmen

Bogen har været erklæret døende de sidste 20 år, men der udgives stadigvæk bøger. En bog kan noget, en skærm ikke kan. Den er håndgribelig og den bliver personlig. Det er også en god gave, og bøger udgivet i forbindelse med særlige lejligheder, f.eks. jubilæumsbøger, er vores speciale.

Redak­tions­arbejde og redige­ring

Vi kan tilbyde redaktionsarbejde, lige fra vinkling af projektet, skrive teksten, redigering af indhold og udvikling af det, vi kalder bogdesign. Altså bogens design og udtryk i tekst og billeder.

Her spiller typografien også en stor rolle – og vi elsker typografi, vi har et meget stort skriftbibliotek, og vi kan de fine finesser, som giver et smukt skriftbillede og en letlæst tekst.

I bog­designet skabes de typografiske regler, som skal føre ombrydningen af tekster­ne frem over siderne. Vi skaber et unikt design, så stoffet fremstår homogent, læsbart og spændende. Vi kan billedbehandle og vi også trylle lidt. Vi henter det fineste ud af bil­le­det, så det passer til tekstens formidling.

Vi kan fotografere og har stor erfaring fra mange fotoopgaver, om det er studie eller udendørs.

Husene på Holmen
Image

Bog­produk­tion

For at sikre en fornuftig og hurtig produktions-proces har vi udviklet vores eget projektstyrings­prrces, som giver overblik fra idéfase til slutprodukt. Vi kan på et tidlige stadie i processen se hvad der vil skabe problemer, så vi kan tage fat i dem i rette tid.

Korrek­tur

Korrekturprocessen kører på skinner, og klargøring af materialet til trykkeriet sker omhyggeligt. Vi kan den kommunikation der skal til for at få et godt resultat hos trykkeri, bogbinder og færdiggørelse.

Overvejer du at producere en bog, skulle du ringe til Dennis Wraamann og få en første vurdering af projektet,
mobil 4025 5056.

bogstak

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Hovednummer

+45 5364 1437 

Mail

post@1437.dk

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Viskaberproducererdesignerudformer

Kontakt os foren uforpligtende samtaleet mødeen pitchen afklaring

1437 ApS
 

BORNHOLM: Snellemark 39, 1. sal · 3700 Rønne
 

KØBENHAVN: Kay Fiskers Plads 10 · 2300 København S

© 2024 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes