fbpx

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Forüret er startet indendøre i udkanten af Rønne

UGENS BILLEDE 📷

Foråret er startet indendøre i udkanten af Rønne 🌷🌸
Vi besøgte planteskolen med det fine navn, Lilliendal Plantecenter 🌿 og man mærker forårsinspirationen når man åbner døren.
Det er en nydelse at blive mødt med duften af varm jord, høj luftfugtighed, friske planter og et farveorgie af blomster, er en stærk indsprøjtning inspiration, der går lige i pulsåren. 💉🌹

Det er Februar, men pü planteskolen er de foran. De af os, der kigger ud pü en flad have med de første vintergÌkker, vüde bede og en grÌsplÌne der har set bedre dage, kan güet vügne op nu.
Planteskolen har travlt med at gøre klart til kunder med forårsfornemmelser og det ses, at i år skal Bornholmerne opleve noget helt særligt. 🌱 Det er et oplagt mål for et weekendbesøg.

Det er en ganske særlig planteskole hvor man bliver mødt med 🦜 fuglekvidder. Det bliver man i godt humør af. Kigger man rundt, kan man tanke en ordentlig omgang haveinspiration.

Det fĂĽr mig til at beslutte, at i ĂĽr skal jeg vĂŚre tidligt ude og fĂĽ sĂĽet. Den lange reol med frø sĂŚtter fart pĂĽ drømmen om 🥒 grøntsager, urter og blomster, der i løbet af sommeren skal give mig daglig fornøjelse. Nu skal jeg sĂĽ bare fĂĽ lĂŚst bag pĂĽ posen, sĂĽ jeg sĂĽr pĂĽ det rigtige ⏰ tidspunkt, med den rigtige afstand mellem frøene. SĂĽ er det bare at vente pĂĽ, at jorden og ☀️ solen gør resten. Det bliver herligt. 🌺 


Indenfor hos Mie Mølgaard
Ny website? Kontakt Peter ‍️

Relaterede blogindlĂŚg

 

Stolt partner til Folkemoedet logo