Pernille fra Rønne - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Pernille fra Rønne

Det er så vigtigt for en ny virksomhed at komme godt fra start, her følger en OPFORDRING til at STØTTE dameskrædder Pernille Vestergaards nye virksomhed Gevandt.

Det er en præstation, og et vovestykke at starte en ny virksomhed. Pernille har i de sidst par år arbejdet hjemme, bogstaveligt talt fra køkkenbordet. Nu er næste skridt i virksomhedens udvikling taget, ved at åbne butik på Raadhusstræde 1 og der var grand opening den 5. December.

Vores opfordring er at hjælpe hende med at gøre forretningen kendt, det enkle er at DELE denne besked og give hendes nye initiativ et LIKE: Pernille Vestergaard eller på instagram @gevandt.dk.

Du kunne også dreje forbi butikken og se om du kan købe lidt. Butikken har et smukt sammensat sortiment til kvinder der ønske sig en unik stil. Prøv at se de lækre bukser, jakker, skjorter, frakker og de smarte kapper, du finder ikke produkterne andre steder.

For Pernille vil enhver støtte give hende energi, så hun kan klø på og udvikle sin forretning. Du kan se hendes nye website på gevandt.dk og følge hende på Instagram https://instagr.am/gevandt.dk. Det ville være lækkert om hun kunne blive bekræftet i at det store arbejde med at skabe en butik i Rønne er det hårde arbejde værd.

Godt gået Pernille, vi håber at Bornholmerne (som de plejer) vil bakke op om dit intiativ og god vind fremover fra Team 1437.

 

Er drømmeboligen et slot, et gods eller kan mindre...
Gevandt en ægte iværksætterhistorie

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.1437.dk/

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo