Gevandt en ægte iværksætterhistorie - Blog - Reklamebureau + Webdesign – København & Bornholm - 1437.dk

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

Gevandt en ægte iværksætterhistorie

Gevandt er en ny bornholmsk iværksætterhistorie. Pernille Vestergaard er idékvinden bag, der med en baggrund som skrædder og en fortid på Det Kongelig Teater i København, har startet sin virksomhed. Pernille bor med sin familie i Rønne og er har startet en karriere som iværksætter på fuld tid.

Gevandt flytter lørdag d. 5. December hjemmefra køkkenbordet, til Rådhusstræde 1 i Rønne, i den gule bygning ved havnen med keramikeren Mie Mølgaard Ceramics som nabo.

Gevandt er et tysk ord og vel også gammeldansk og betyder klæder, og Pernille designer og syer kollektioner der er faldet i kvindernes smag. Altså dem som vil have noget unikt og anderledes til at underbygge deres personlighed.

Det er en stærk præstation for Gevandt at kunne åbne butik og produktion i Rønne og det har været under forberedelse længe, og det er en præstation af skabe en håndværksvirksomhed med egne designs fremstillet af hende selv og af syersker.

Pernille er et idémenneske og der er mange idéer i proces. 1437.dk reklamebureau + webdesign har assisteret med at udvikle den nye website og shop, foto af både produkter og modefotos, samt skiltning og med nye markedsføringstiltag.

Tag et kig på imagebillederne og på den nye webshop på https://gevandt.dk 

Pernille fra Rønne
Spritny, Guides på Instagram

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.1437.dk/

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo