fbpx

Bureau­Bloggen

Tanker om markedsføring, salg og en skarp profil

1437s grafiske- og tekniske wunderboy, kan mere end det

Peter er til daglig bureauets grafiske og tekniske troldmand, men han kan mere end det. Han er også en ægte Gør Det Selv mand i sin fritid. Han forvandler løbende sit hus fra 70'erne på Svanekevej i Rønne til en topmoderne villa anno 2020.

Prøv lige at se dette billede fra det nye køkken som han har installeret, smagfuldt og smukt designet med rene linjer – og se lige det smukke flisearbejde. Det gamle køkken blev fjernet, vægge flyttet, udgang til terrasse, omlægning af el og vand, nye elementer, køkkenudstyr og helt ny indretning tegnet af Peter.

Tidligere på året byggede han en ny terrasse der gav huset et helt nyt look og stor brugsværdi for familien og nu har han bygget køkkenet færdigt, med et smukt resultat der passer godt til familiens hverdag.

Vi er stolte af ham, det er godt gået af en knægt fra Christianshavn, uden forudsætninger for håndværk i familen. Når Peter sætter sig et mål, så forfølger han resultatet ned til mindste detalje – ligesom han gør på jobbet. Og inde bag det hele, ligger der moderne teknik, så hjemmet også opnår energibesparelser på sigt.

Wau – og godt gået Peter!

BOSS Cyklers nye website
Modtag vore nyhedsbrev og et sjovt LEGO-sæt

Relaterede blogindlæg

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.1437.dk/

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo