fbpx
  • +45 5364 1437
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nikolaj Beyer

Billeder til sociale medier

Du går glip af en masse delinger, likes, kommentarer og ikke mindst trafik, hvis du ikke bruger billeder, illustrationer og film, når du deler indhold på sociale medier. Til trods for det, er der stadig mange der bruger håbløse mobilfotos, eller bare smider en forvasket udgave af et logo som illustration til deres opslag på sociale medier – eller værre endnu ikke fåret indhold på.
 

Unikke billeder til sociale medier = mere trafik

Det kan være svært at finde flotte billeder eller gode illustrationer, for det er som så meget andet et håndværk. Det er her vi kommer ind i billedet, vi kan opbygge det vi kalder en billedbank eller contentbank på moderne dansk hvor du får et stort antal billeder du kan anvende i en periode, f.eks. de kommende 3-6 måneder.
 

Billedbank til Facebook, Instagram, LinkedIn eller Nyhedsbrev – mange billeder, billigt

En billedbank til sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn er kendetegnet ved at der produceres en stor mængde billeder, i samme stil af eksempelvis din virksomhed, dine produkter i brug, stemningsbilleder eller noget tredje: En billedbank skiller sig ud ved fokus på mængde og alsidighed, men stadig i en høj kvalitet som gør at de kan bruges til at krydre nyhedsbrevet, underbygge en post på sociale medier eller noget tredje.
 
På den måde strækker du foto­budget­tet og har billeder til lang tids markeds­føring og profilering af din virksomhed. Er du i tvivl om kravene til billederne på de forskel­lige kommunikations­kanaler? Det kan også være noget af en jungle at finde rundt i, men vi rådgiver dig gerne!
 

Hvordan får du billige billeder fra fotografen?

Hjørnestenene i en billedbank er planlægning og seriebilledbehandling: Vi sørger for en for en effektiv og produktionsorienteret planlægning, så der kan kommer mange billeder i kassen. Når billederne skal billedbehandles gøres det med seriebilledbehandling hvor lys, klarhed, kontrast og laves i puljer af fotografier taget samme sted, med samme lys og indstillinger på kameraet: Det sikrer hurtig proces og et højt niveau til en god pris.
 

Eksempler på fotos fra billedbanker:

Fotograferer vi andet end billeder til sociale medier? 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Må vi byde påen varm kop kaffeet glas Bornholmsk kildevanden flaske Bornholmsk æblemosten kold cola?

…enten virtuelt eller på vores kontor på Bornholm eller i København

Book et møde, så vi kan høre om jeres planer og udfordringer, vi kan rådgive Jer til enkle pragmatiske løsninger. Udfyld formularen eller ring til os:

Peter Konoy

Bureauleder, grafisk designer Peter Konoy

+45 2728 2961 · pkm@1437.dk

Nikolaj Beyer

Fotograf, videograf Nikolaj Beyer

+45 6160 8522 · nbl@1437.dk

Kontakt os

Stolt partner til Folkemoedet logo Destination Bornholm logo

Tilmeld nyhedsbrev
Marketing by

1437 ApS

KØBENHAVN: Naverland 34 · 2600 Glostrup

BORNHOLM: Snellemark 30 · 3700 Rønne

+45 5364 1437 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Privatlivspolitik · Cookiepolitik

© 2021 Reklamebureauet 1437 aps. Alle rettigheder forbeholdes

Please publish modules in offcanvas position.